Пошуковий запит: (<.>A=Гриньова Д$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. |
Савченко-Перерва М. Ю. Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушки [Електронний ресурс] / М. Ю. Савченко-Перерва, О. В. Радчук, Д. В. Гриньова, Н. В. Болгова // Технологический аудит и резервы производства. - 2015. - № 5(7). - С. 38-40. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tatrv_2015_5(7)__12
|
2. |
Гриньова Д. В. Збільшення приростів живої маси та збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2015. - Вип. 15, т. 1. - С. 147-151. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2015_15_1_20 Зазначено, що вітамін Е є природним антиоксидантом і сприяє підвищенню продуктивності птиці. Збагачення жовтка яєць перепелів вітаміном Е надає можливість покращити якість цих яєць і збільшити доступ даного антиоксиданту до раціону людини, особливо дітей. За допомогою збільшення вмісту вітаміну Е в кормах раціону вдалося позитивно вплинути на живу масу перепелів і збереженість поголів'я.
|
3. |
Євлаш В. В. Удосконалення технології сосисок із використанням м’яса перепелів [Електронний ресурс] / В. В. Євлаш, Д. В. Гриньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2016. - Вип. 1. - С. 68-79. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2016_1_8
|
4. |
Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2016. - Вип. 179. - С. 129-133. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2016_179_21 Встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями.
|
5. |
Гриньова Д. В. Розробка рецептури сардельок із заміною м’яса курки на м’ясо перепела [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 64-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_12 Зазначено, що перепелівництво досить швидко розвивається, тому актуальним є вивчення якостей м'яса перепела і можливостей його переробки. Мета роботи - розробка нових продуктів з використанням м'яса перепела та дослідження їх органолептичних властивостей. Подальші дослідження будуть направлені на розробку нових рецептур, технологій м'ясних продуктів з м'яса перепела.
|
6. |
Гриньова Д. В. Паштет з м’ясом перепела з антиоксидантними властивостями [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова, Н. В. Болгова // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2018. - Вип. 18, т. 1. - С. 269-273. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2018_18_1_38
|
7. |
Гриньова Д. В. Вплив якості молока на якість продуктів, виготовлених із нього [Електронний ресурс] / Д. В. Гриньова // Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. - 2014. - № 2. - С. 136-138. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tvppt_2014_2_37
|
8. |
Молочко П. О. Cancel culture як інструмент впливу у політичній боротьбі [Електронний ресурс] / П. О. Молочко, Д. А. Гриньова // Медіафорум: аналітика, прогнози, інформаційний менеджмент. - 2022. - Т. 10. - С. 84-106. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/mfapim_2022_10_7
|